Nyhet

Lily Allen tilbake i studio

Lily Allen sa farvel til musikkbransjen for tre år siden, men nå kan ting tyde på at hun er på vei tilbake.

I september 2009 uttalte Lily Allen at hun ikke var så innmari gira på å lage mer musikk, med følgende ord:

– Bare så dere vet det: Jeg har ikke fornyet platekontrakten min, og har heller ingen planer å spille inn et nytt album. Men jeg kommer alltid til å høre på ny musikk, så dette er ikke noe egoistisk korstog. Den tiden er for mitt vedkommende for lengst borte – tiden da jeg kunne tjene penger på å spille inn musikk.

Fantes det virkelig noen som tok henne på alvor? I april i år kom de første tegnene på at hun planla et musikalsk comeback, men ingenting håndfast ble lagt på bordet før i går, da den frittalende popsangerinnen via Twitter meldte at hun igjen befant seg i studio. Med hennes egne ord:

– You will be pleased to know that i am currently in the f**king studio with @GregKurstin.

Allen prøvde senere å nedjustere forventningene til hennes studiotid sammen med Kurstin, som også produserte hennes «It's Not Me, It's You» fra 2009:

– No big deal really, im just throwing s**t at the wall and seeing if anything sticks.

Lily Allen opplevde en kometkarriere, og selv med «bare» to album på samvittigheten, gjorde hun seg bemerket med iørefallende popmusikk med en viss ungpikesnert og fandenivoldsk cockney-attityde. Debutalbumet hennes het «Allright, Still» og kom i 2006, mens «It's Not Me, It's You» representerer hennes foreløpige punktum for hva plateutgivelser og turnéer angår.

Siden 2009 har Allen både giftet seg, fått barn og startet opp en klesbutikk sammen med søsteren sin. I fjor begynte hun dessuten å forfatte tekster og komponere melodier til en rekke låter som var tiltenkt musikalversjonen av «Bridget Jones's Diary». Det er dette arbeidet som nå får skylden for Allens retur til studioet.

ANNONCE