Nyhet

Elvis legger ut på turné?

Skaperne av 2Pacs mye omtalte hologram under Coachella i USA, har bekreftet at det jobbes med et hologram av Elvis Presley - over 35 år etter hans død.

Etter at Dr. Dre tok med seg et hologram av 2Pac på scenen under konserten på Coachella-festivalen i USA tidligere i år, har ryktene surret vilt om hvem den neste hologram-artisten kommer til å bli. Man kan nevne i fleng - Michael Jackson, Ian Curtis, Marvin Gaye, Jimi Hendrix, Whitney Houston, Notorious BIG, Amy Winehouse og Kurt Cobain. Det har vært blandede reaksjoner på dette, og det bare på bakgrunn av rykter.

Nå ser det ut til at ryktene om at Elvis Presley står opp fra de døde i hologramform blir sanne. Det er skaperne av 2Pacs hologram som også står bak dette, i følge NME.

Tidligere har selskapet uttalt at det hadde vært aktuelt å lage Elvis-hologrammet slik at han kunne opptre sammen med Justin Bieber - en idé som naturlig nok skaper reaksjoner i begge leire. Planene for Elvis i første omgang handler imidlertid ikke om Justin Bieber, men om opptredner på film, TV og konserter. Når dette hologrammet blir ferdigstilt er foreløpig ikke klart.

Hvem vet - før du vet ordet av det har du hele The Beatles på scenen på neste julebord.

ANNONCE