Nyhet

Djerv på tur med Ministry

Djerv blir med legendariske Ministry som oppvarming på deres Europa-turné i hele juli - sjekk ut den ferske musikkvideoen til «Headstone» her.

Onsdag 4. juli står metallegendene i Ministry, med Al Jourgensen i spissen, på scenen på Rockefeller, og som oppvarming har de fått med seg det norske hardrock/metall-bandet Djerv. Slik vil det fortsette på hele Ministrys turné i Europa, og de gjør til sammen 17 konserter sammen i løpet av juli.

Ministry slapp i mars sitt tolvte studioalbum, «Relapse», og det er i forbindelse med dette at de nå legger ut på en ny turné rundt om i Europa.

Med den energiske Agnete Kjølsrud på vokal, har Djerv fått rykte på seg som et av de fremste livebandene her til lands det siste året, og nå skal europeiske metallfans få en skikkelig dose av bandet også. De slapp i fjor det selvtitulerte debutalbumet, og herfra har «Headstone» vist seg å bli en skikkelig favoritt på konsertene. Nå har låten fått sin velfortjente musikkvideo, og det har blitt en med akkurat passe sterke Beetlejuice-vibber og en som viser frem hva bandet har å by på.


Oslo-publikummet kan få med seg en intimkonsert med bandet på Internasjonalen imorgen, onsdag 13. juni. Alle andre kan i det minste nye den ferske musikkvideoen:

ANNONCE