Nyhet

Beach House til Oslo

For drøye tre uker siden slapp Baltimore-duoen Beach House sitt fjerde album. I dag kom nyheten om at bandet spiller konsert på Sentrum Scene i november.

Beach House gjorde seg for alvor bemerket her til lands i 2010, med deres tredje album, «Teen Dream», som blant annet inneholdt den innsmigrende låten «Norway». 14. mai i år kom albumet «Bloom». Bandets fjerde album var mer skarpslipt enn noen sinne, noe som har fått kritikere til å trille femmere og seksere og fans til å klaske seg på lårene og gni seg i henda. GAFFAs anmelder Tor Hernan Floor var en av dem som lot seg begeistre av Beach House, og signaliserte bandets nært forestående gjennombrudd til de store massene.

– Med platen «Teen Dream», fikk Beach House sitt første kommersielle gjennombrudd, og mange spesielt her til lands husker sikkert hvordan låten «Norway» ble A-listet på P3. Denne uken slippes oppfølgeralbumet «Bloom», som er gruppens rikest orkestrerte plate til dags dato, og den hvor den kommersielle pop-produksjonen tar størst plass. Likevel har de klart å beholde noe umiddelbart Beach House ved denne platen, som er så fandenivoldsk ærlig og emosjonelt at hver enkelt låt virker skapt med en klar baktanke om at, joda det er viktig å selge plater, men det er faktisk enda viktigere å engasjere, berøre og begeistre andre mennesker, skrev Floor i sin anmeldelse av «Bloom».

Beach House spiller på Sentrum Scene torsdag 8. november. Billettene er i salg allerede nå.


ANNONCE