Nyhet

Premiere: Fersk singel fra F.A.C.E.

Etter et særdeles lekkert debutalbum i fjor returnerer elektropop-bandet F.A.C.E. med en splitter ny singel - og den synes vi alle bør få med seg, derfor kan den høres eksklusivt her nå én uke før slipp.

Norge har ikke akkurat store tradisjoner for elektropop av denne sorten, men med sitt debutalbum fra i fjor viste Tromsø-baserte F.A.C.E. at byen på ingen måte er død som elektronikasentrum i landet.

Det er da kanskje ikke så rart at det er nettopp F.A.C.E. som står for dette heller, i bandet finner vi nemlig mannen bak elektronika-prosjektet Kohib, Øivind Sjøvoll. I tillegg er tidligere Turdus Musicus-trommis Paulo Alejandro Velasquez og 22-vokalist Per Kristian Trollvik med i trioen.

Det forrige albumet hadde en av årets flotteste singlene, «Components», som teaser. De fleste som snublet over denne tenkte nok at det var en førstesingel det skulle bli vanskelig å følge opp på neste album, men de samme som tenkte dette kommer mest sannsynlig til å falle like pladask for «Million Lights». En ny EP er ventet til høsten.

F.A.C.E. ble spurt om å beskrive den nye singelen, og med disse beskrivelsene skjønner man mer hva man har i vente. «En livsbejaende elektropop-perle, frisk som sommerregn», sier Velasquez. Trollvik legger til at de «jobber egentlig med mye mørkere og tyngre ting for tiden, men denne låten ble så utrolig frisk og upbeat at vi måtte få den ut mens det fortsatt er sol her oppe.»

Sjøvoll går så langt som å si at det er «låten Frank Zappa ville skrevet for å få Lady Gaga til sengs.»

Nå kan du høre pop-perlen eksklusivt hos GAFFA i en hel uke frem til den slippes fredag 20. juli. Sommeren pleier å bestå av kjipe landeplager som fester seg i hodet, men nå kan man resten av sommeren nyte at «Million Lights» surrer rundt der. Velbekomme:

F.A.C.E. - Million Lights by beatservice

Fredag 13. juli gjør F.A.C.E. sin første konsert i Oslo siden de varmet opp for I Blame Coco på Rockefeller i juni 2011. Konserten finner sted på Blå.

ANNONCE