Nyhet

OL involverer artistene

Det har lenge vært klart at det blir en sterk lineup på avslutningsseremonien i Hyde Park, men de siste ukene har kjente navn også vært med på å bringe OL-fakkelen mot sin destinasjon i London.

Sport og musikk har kanskje aldri gått hånd i hånd, ofte fordi musikere har vært mer opptatt av å sex, dop og alkohol enn anaerobe og aerobe treningsmetoder. Men også idrettsutøvere og arrangører hører på musikk, og til årets avslutningsseremoni har de huket inn Blur, New Order og The Specials til å gjøre konserter i Hyde Park i OL-byen London.

I tillegg har de fått Muse til å stå for den offisielle OL-låten, og det var en ypperlig anledning for bandet til å blir enda mer pompøse på «Survival». Sjekk ut låten nederst i denne saken. Låten vil for øvrig være å finne på det kommende albumet fra Muse, «The 2nd Law», som slippes 14. september. Muse var også blant de som var med på å bære fakkelen frem mot OL nylig. I tillegg til Muse har man også sett John Legend, The Wanted, Will.I.Am, Mel C, Katy B, Mark Ronson, Dizzee Rascal, Beverley Knight, Paloma Faith, Jedward og Labrinth med fakkelen.

I tillegg til at Muse har laget den offisielle OL-låten, så har også Dizzee Rascal, The Chemical Brothers, Delphic og Elton John & Pnau laget låter for det gigantiske arrangementet.


Underworld har blitt hentet inn for å stå for musikken til åpningsseremonien ikveld, og disse nye låtene fra elektroveteranene er ventet i digitale butikker kort tid etter seremonien.

ANNONCE