Nyhet

The Killers returnerer

Vokalist Brandon Flowers bekrefter at det fjerde albumet til The Killers skal slippes i løpet av 2012.

Det var i et intervju med Zane Lowe på BBC Radio 1 at vokalist Brandon Flowers kunne avsløre at The Killers har jobbet mye med flere låter til det kommende albumet. Albumet kommer neppe før sommeren dog.

Det kommende albumet er bandets fjerde i rekken, og oppfølgeren til «Day & Age» fra 2008. Det eneste som har kommet i mellomtiden er en ny julelåt hvert år. I tillegg har de holdt på med hver sine ting ved siden av The Killers - Flowers slapp i 2010 sin solodebut, «Flamingo», mens trommis Robbie Vannucci slapp et album med bandet Big Talk i 2011. Flowers fortalte Lowe at han nå har funnet tilbake til gleden av å spille sammen med The Killers, men at det krevde en tilvenningsfase.

– «Det er bare spennende å være samlet igjen og lage lyd. Det er en hel del mer bråkete enn mitt soloprosjekt, og det tok litt tid å venne seg til igjen.»

Han slo imidlertid også fast at man ikke kan vente seg en «Hot Fuss 2», «Sam's Town 2», eller en «Day & Age 2» - bandet plukker de beste kvalitetene fra hvert album og skaper noe nytt, noe som kommer til å bli enda bedre enn noe de har gjort før.

 

ANNONCE