Nyhet

The Hives spiser pizza og lager album

Det er snart fem år siden The Hives slapp det forrige albumet - nå ser det ut til at de svenske rockeheltene returnerer snart.

De svært lite ydmyke svenskene i The Hives ble verdensstjerner med låter som «Die, All Right» og «Hate To Say I Told You So» i 2000. Etter dette kom det jevnlig ny musikk fra den kanten, men nå har det vært ganske så stille helt siden «The Black And White Album» som kom i oktober 2007. Kun en EP med coverlåter har blitt sluppet

Nå tyder alt på at fans av bandet ikke trenger å vente veldig mye lengre før de er tilbake med det etterlengtede femte albumet. På deres hjemmeside kunne man denne helgen lese følgende melding fra gitarist Nicholaus Arson:

«Ting høres bra ut, vi er i studio og legger på det siste av vokal på låtene før vi sender skiva til miksing.


Til lunsj idag spiste vi pizza og snakket om bra bandnavn. Her er mine favoritter:

Polisens Rekonstruktion av The Band (min svigerbrors band)
IFK Gamla Saxon
The Kristet Utseende»

Humøret er altså på topp som vanlig. Det var det imidlertid ikke da vokalist Howlin' Pelle Almqvist skadet seg under en konsert i Sveits i august i fjor, noe som nok har hatt sitt å si for at albumet har latt vente på seg. Fallet gjorde at Almqvist ble sendt til sykehus, og måtte ta det med ro en stund. Et par måneder senere dukket det i det minste opp en nygammel låt fra The Hives, en gavepakke for sultende fans. «Thousand Answers» kan høres i i fotballspillet «Fifa 12», eller her:


ANNONCE