Nyhet

Ny hardcore fra Tromsø

Ny video fra platedebuterende Die X Legend – se den her først.

Den 3. februar slipper Die X Legend fra Tromsø debutalbumet sitt, «VS. Goliath». 

Bandet ble startet i fjor sommer, av folk med bakgrunn fra Turdus Musicus,  The Box of Mothers, Jabba the Butt, Kamikaze a Go Go og  Rumblin Retards. Velinformerte lesere skjønner kanskje at dette dreier seg om hardcore, noe trommis Truls Norbye Olsen bekrefter. 

- Inspirasjonen er hardcore slik det spilles i Boston, men man blir jo inspirert av mye forskjellig. Det er nok for eksempel en del Slayer-referanser i lydbildet vårt også. 


Bandet slapp debutalbumet «VS. Goliath» digitalt for noen uker siden, på eget label. Den 3. februar slippes albumet på vinyl, via Brilliance og Badlands Records. I anledning den digitale utgivelsen arrangerte bandet releasekonsert i hjembyen Tromsø, som de filmet. Resultatet er videoen til låta «Haters Gonna Hate», som du kan se nedenfor. 

- Konsertene våre ender ofte som såkalte floor-shows, hvor det er vanskelig å se hva som er publikum og hva som er band. Dette har vi greid å fange med denne videoen. Videoen blir en smakebit for de som vil se oss live, siden vi legger ut på turné i forbindelse med vinylutgivelsen av albumet. Vi har ikke fastsatt alle datoene og byene ennå, men vi regner i hvert fall med å spille i alle de store byene her til lands, og gleder oss veldig til å teste materialet utenfor Tromsø, forteller Truls.

Dersom det frister å oppleve Die X Legend live får du nevnte smakebit nedenfor. De som befinner seg i Oslo under by:Larm kan se Die X Legend spille på Mono den 15. februar, og på Unholy dagen etter. 


Die X Legend - «Haters Gonna Hate»

 


 

ANNONCE