Nyhet

D'Angelo til Oslo

Sent i fjor ble det klart at D'Angelo spiller konserter i både København og Stockholm - nå er endelig en dato for Oslo også på plass.

Mandag 6. februar er datoen norske utsultede D'Angelo-fans kan merke av i kalenderen, da spiller nemlig soulhelten på Sentrum Scene i Oslo. Det er Tornado Booking som har svart på bønnene fra det norske publikummet. Dette er første gangen D'Angelo spiller i Norge siden Quart 2000, som også var siste året han spilte konserter i det hele tatt.

Den turnéen var i forbindelse med albumet «Voodoo», et album som sammen med debuten «Brown Sugar» ga D'Angelo status som verdens ledende soulartist.

I 2012 kommer endelig oppfølgeren til «Voodoo», og selv om vi vet lite om albumet foreløpig begynner ryktene å strømme på. Så langt innebærer ryktene av navn som ?uestlove (The Roots), Q-Tip (ATCQ), Raphael Saadiq, Prince og Cee Lo Green bidrar på det ekstremt etterlengtede tredje albumet.


Men før den tid er det konsert, og om en drøy måned er han altså på plass på Sentrum Scene. Billetter er i salg fra torsdag 5. januar klokken 09:00 via Billettservice.

 


ANNONCE