Nyhet

GAFFAs app nå tilgjengelig i Spotify

Nye Spotify Platform tar GAFFAs innhold ut til flere millioner brukere i Skandinavia - sjekk også spillelister via den nye seksjonen på GAFFA.com fra idag.

Vi er glade for å kunngjøre at GAFFAs tidligere annonserte Spotify-app nå er tilgjengelig i App Finder for norske brukere.

GAFFAs app er en fantastisk guide for Spotify-brukere til å oppdage musikk etter album og låt anmeldelser samt gjennom spillelister fra kunstnere og redaksjonen. Få nyheter, tips om ny musikk og konserter mens du lytter. 

- Vår ambisjon er å gjøre musikken rikere, introdusere ny musikk og holde leserne oppdatert med GAFFA i Spotify, sier redaktør Øyvind Rones.

Her finner du GAFFA app i Spotify

Vi har også lagt ett ekstra punkt på gaffa.com hvor vi gir deg tips til spennende spillelister. Dette finner du i menylinjen over her.

Spilleliste-siden hjelper deg som bruker til å finne den beste nye musikken og musikk relatert til GAFFAs nyheter, artikler og temaer.

Alle spillelister kan allerede nå høres i Spotify, og om ikke så lenge så vil man også kunne finne videolister og andre lister med spennende innhold og anbefalinger fra artister og GAFFAs redaksjon.

Du kan også høre mange av spillelistene i GAFFAs Spotify app, som gir deg mulighet til å gå direkte fra anbefalinger via spillelister, anmeldelser og nyheter til å høre musikken med én gang.

Her finner du spennende spillelister på GAFFA.com

ANNONCE