Nyhet

Bob Mould spiller hele «Copper Blue» på Øya

Hüsker Dü- og Sugar-sjefen spiller albumet «Copper Blue» i sin helhet under årets Øya-festival.

Samtidig som at Øya idag offentligjorde at selveste Bob Mould spiller på årets festival, melder de også at det kun er 700 ukespass til festival igjen. Det kan med andre ord lønne seg å kaste seg rundt på noen minutter om man skal være sikker på å få med seg Øya 2012.

Øya har allerede booket The Stone Roses, Björk, Refused, Florence + The Machine og Bon Iver, for å nevne noen. Og med tanke på at Mould ikke har spilt i Oslo på over 20 år, er dette allerede en av de mest etterlengtede besøkene til hovedstaden på lang tid. Øya er naturlig nok stolte av bookingen, og uttaler følgende idag:

«Copper Blue markerte det et nytt kapitel i Bob Moulds karriere. Albumet gikk inn på topp ti i Storbritannia og det ble utgitt hele fire singler fra skiva. NME kåra, noe uventa, dette til årets album i 1992. Sugar var kjent som et intenst og høytspillende liveband, som ikke kasta bort tida på koseprat. Nå skal herlighetene gjenskapes. Bob Mould har ikke gjesta Oslo siden 1991, et år før Sugar ble danna. Det er absolutt å tide at vi ønsker denne bautaen i amerikansk rock velkommen tilbake.»

Dette skjer onsdag 8. august i Middelalderparken. Billetter til Øya er i salg nå via Billettservice.

ANNONCE