Nyhet

Yoga Fire med ny video

Märtha Louise og Minken Fosheim(!) dukker opp i ny Yoga Fire-video.

Yoga Fire er aktuelle med både det ene og det andre om dagen. Lille julaften spiller de på Rockefeller, og i forrige uke slapp de låten «Opp som en konge» til inntekt for Rådet for psykisk helse. I dag kommer musikkvideoen, hvor låtens hovedpersonen flankeres av selveste Minken Fosheim, i form av... en mink! 

Det er vel de færreste som så på fjernsyn rundt tiårsskiftet åtti/nittitallet som ikke husker Minken Fosheim fra det ekstremt lune NRK-programmet «God Bok», hvor hun leste fra bøker – formodentlig gode bøker – i beste sendetid.

– Hun var den peneste jeg visste om da jeg var liten, forteller Yoga Fire-vokalist Benjamin Helstad.


Fosheim er ikke den eneste bok-entusiasten som er med i videoen, eventyrformidleren og englekommunikatøren Märtha Louise har også en liten opptreden. 

«Opp som en konge» ble til som resultat av at bassisten i bandet lanserte nettsiden www.panikk.no, en nettside med hjelpeteknikker og informasjon for folk som lider av panikkangst.

– Det er den samme tematikken som tas opp i musikkvideoen, hvor alle bikarakterene prøver å muntre opp hovedpersonen uten hell. Det hjelper ikke engang at Minken Fosheim er kjæresten hans, forteller Hartberg. 


Musikkvideoen er laget av Audun Notevarp og Nemolom har animert og tegnet. Her kan du se den:

ANNONCE