Nyhet

To arrestert for Justin Bieber-mordkomplott

To menn har blitt arrestert for å planlegge drap på fire mennesker – blant dem Justin Bieber.

I følge CBS New York venter nå to menn på å bli utlevert til delstaten New Mexico, etter at politiet mener å ha avslørt mennenes plott om å drepe fire mennesker – blant andre Justin Bieber – da han nylig var i New York for å spille konsert.

41-årige Mark Staake og hans 23-årige nevø Tanner Ruane ble arrestert for mordkonspirasjon i tillegg til en rekke andre anklager. Myndigheten meddeler at de to mennene var rekruttert av Dana Martin, som tidligere har sittet fengslet sammen med Staake. Martin er, i følge politiet, besatt av Bieber, og har en Bieber-tatovering på beinet.

Etterforskerne forteller at Martin – som ble idømt to livstidsdommer for å ha drept en femtenårig pike i 2000 – ville rydde popstjernen av veien, etter at han hadde skrevet til Bieber ved utallige anledninger – uten å ha fått svar tilbake.


– Dette ble oppfattet som en fornærmelse, det gjorde hr. Martin opprørt og med hans oppfattelse av å være en «nobody» i fengselet, begynte han å legge planene for å kidnappe og myrde offer 3 (Justin Bieber), heter det i en skriftlig erklæring.

De tre andre planlagte mordofrene var to av Martins bekjente, som både skulle kastreres og myrdes, samt Biebers livvakt. Erklæringen forteller at Martin ønsket å være beryktet, sånn at folk utenfor fengselet også visste hvem han var. Etterforskningen er pågående. 

ANNONCE