Nyhet

Fleetwood Mac annonserer reunionturné

Stevie Nicks røper planer om Europa-tur, men holder tett om eventuelt nytt album.

Allerede i sommer kunne Fleetwood Mac-vokalisten melde i et intervju med den amerikanske fjernsynskanalen CBS at en gjenforeningsturné var i gjære. I et nylig intervju med Huffington Post bekrefter hun at bandet gjenforenes for å turnere i 2013, første gang på tre år. Foreløpig er det «kun» bekreftet trettifire konserter i USA og Canada.

– Om alt går seg til kommer vi til Europa og spiller på festivaler til sommeren. Deretter vil vi turnere i Europa, som jo er annerledes enn festivaler. Så drar vi kanskje og spiller rundt femten konserter i Australia, sier bandets vokalist, Stevie Nicks, i et intervju med det amerikanske musikkmagasinet Rolling Stone.

Resten av bandet skal ha ønsket å turnere allerede i fjor, men ble skutt ned av at Nicks prioriterte en soloturné for å promotere sitt foreløpig siste soloalbum, visstnok hennes egen favoritt av de sju hun har laget, «In Your Dreams».

Fleetwood Mac-gitaristen Lindsey Buckingham fortalte til Rolling Stone i november at han mer enn gjerne spiller inn et nytt album med bandet. Hvorvidt det foreligger noen slike planer i dag, sier ikke Nicks noe om.

ANNONCE