Nyhet

Willie Nelson innlagt på sykehus

Den 79-årige countrylegenden måtte i går avlyse en veldedighetskonsert i Denver, Colorado, og ble tatt med til et nærliggende sykehus.

Countrysangeren Willie Nelson ble tvunget til å avlyse en veldedighetskonsert i fjellbyen Denver i staten Colorado i går kveld, etter at han ble lagt inn på sykehus på grunn av det som betegnes som «pusteproblemer». I følge NME kunne en representant for veldedighetsarrangementet senere avsløre at artisten fikk pusteproblemer på grunn av hans lungeemfysem-diagnose i kombinasjon med den tynne luften i byen, som ligger på drøyt 1600 meters høyde.

I løpet av sin femtiårige karriere som plateartist, har Willie Nelson sluppet ikke mindre enn sekstiseks album siden hans debutalbum, «And Then I Wrote», ble sluppet i 1962. I mai i år slapp han albumet «Heroes», som i kunne skilte med en celeber gjesteartistliste – både Merle Haggard, Sheryl Crow og Kris Kristofferson – i tillegg til Snoop Dogg.

Sistnevnte artist har nok det til felles med Nelson at de begge setter pris på marihuana. Nelson har lenge vært en talsmann for å legalisere marihuana, i en tid hvor narkotikakartellene tjener store penger på den ulovlige, narkotiske substansen, mens den amerikanske økonomien sliter.


GAFFAs anmelder Espen Strunk fant både høydepunkter og hasjtåkete øyeblikk på plata, blant annet nettopp hans duett med Snoop Dogg.

– Deres joint venture – om man kan si det – er den muntre, men ikke akkurat skjellsettende «Roll Me Up», hvor den gamle kjederøykeren kommer med oppfordringen «rull meg sammen og røyk meg når jeg dør». Det vil undertegnede jammen være med på – bare ikke nødvendigvis til tonene av «Heroes», som likevel har sine høydepunkter i låter som eksempelvis «That's All There Is To This Song» og «Come On Back Jesus», skrev Strunk, og ga den fire stjerner.

Ytterligere informasjon om Nelsons tilstand har i skrivende stund ikke blitt frigitt.


 

ANNONCE