Nyhet

Sukkerbiten flytter arrangementer

Mono har for tiden ansvaret for Sukkerbiten, men har nå blitt nødt til å flytte sine planlagte arrangementer til Mono - blant annet lørdagens arrangement hvor Brilliance, Mono og GAFFA har gått sammen om å lage fest.

I sommer har flere av hovedstadens utesteder byttet på å drive det idylliske utestedet Sukkerbiten som ligger i vannkanten ved siden av Operaen. En rekke arrangementer har blitt gjennomført, men nå er det etter sigende støyklager som har gjort at resten av arrangementene må flyttes til Mono. Mono er det siste av utestedene som tar seg av driften av Sukkerbiten denne sommeren, før de stenger dørene. 9. september er siste sjanse til å utnytte tilbudet.

Et av arrangementene som flyttes er førstkommende lørdags Brilliance Night som arrangeres av Brilliance og GAFFA. Her skal Enjoyed (bildet) og Intertwine spille konserter, og Mattis With (Heyerdahl/Lot Lot) er DJ - men disse er nå altså flyttet til Mono på Youngstorget. De 100 første som kommer til Mono vil få utdelt goodiebags.

Noe av det som feires er at plateselskapet Brilliance har startet et nytt selskap som har fått navnet Karat. Dette selskapet vil ta for seg de mer brutale bandene, mens Brilliance kommer til å fortsette med band som Leif & The Future, Heyerdahl, Tôg, Tomorrow We Move To Hawaii og Philco Fiction.

I tillegg feires det at et rykende ferskt nummer av GAFFA er ute på gaten denne uken. Her kan man blant annet lese intervjuer med Karpe Diem, Maya Vik, Oslo Ess, Heyerdahl, Dirty Projectors, Nelly Furtado - og mye mer.

Nå kan man også enkelt vinne seg et par gratisbilletter - de første som sender en epost til [email protected] merket «BRILLIANCEMONOGAFFA» settes opp på listen. Til det blir fest på Mono kan man sjekke ut Enjoyed, som også gir bort et digitalt eksemplar av EP-en «Sugar» dersom man stikker snuten innom enjoyedmusic.com. Her finner man blant annet singelen «Teeth»:

ANNONCE