Nyhet

Skarpladd oppfølger fra The Hex

Via amerikansk stjernehjelp har det «arktiske hardcorebandet» The Hex ferdigstilt sitt andre album for et av landets heteste plateselskaper for tiden - hør den første smakebiten eksklusivt her nå.

Plateselskapet Riot Factory har hatt litt av noen oppturer den siste tiden. Det relativt ferske plateselskapet som er basert i Trondheim har allerede rukket å få et par innertiere med blant annet årets festivalfavoritt, HighasaKite, og svenske Sameblod - for å nevne et par. Også Bendik, Amish 82, Pelbo og Scarlet Chives får lovord kastet mot seg. Dette merket EMI seg, og inngikk like gjerne et samarbeid med labelen. Sammen kan de i løpet av de neste månedene by på albumutgivelser fra Bendik, Sunswitch, Snøskred og Therese Aune, i tillegg til The Hex.

Det nye samarbeidet kommer uten tvil også til å gagne The Hex, som siden debutalbumet, «Tyrannosaurus Hex», har tatt det hele et par hakk videre. «Machete» er navnet på den første låten ut fra «Bringing Guns To A Knife Fight», som er ventet ute 14. september. Albumet er mikset av ingen ringere enn Jason Livermore og Bill Stevenson, som blant annet står bak utgivelser av navn som Black Flag, Rise Against, Comeback Kid, NOFX og The Lemonheads. The Hex er med andre ord i riktig så godt selskap.

Den første smakebiten fra dette samarbeidet kan man høre allerede nå - for GAFFA har fått lov til å dele ut en sniklytt av «Machete». For de som fikk med seg det første albumet, så kan man blant annet legge merke til at Rune Røstby har blitt en enda mer stødig vokalist, og samtidig beveget seg enda litt nærmere en viss Cedric Bixler-Zavala. Resten av bandet slår fra seg minst like hardt som de har gjort før, og man kan med god grunn tillate seg å ha store forventninger til den kommende oppfølgeren.

Før den tid kommer må man imidlertid nøye seg med «Machete»:

THE HEX - Machete by Riot Factory

ANNONCE