Nyhet

Willie Nelson og Snoop Dogg samarbeider

Det noe uvanlige samarbeidet feiret på fredag marihuanaens dag - hør «Roll Me Up» her.

Willie Nelson slipper sin nye skive «Heroes» neste måned, men er allerede i gang med å slippe noen smakebiter. Det er allerede bekreftet at albumet vil inneholde coverversjoner av Pearl Jams «Just Breathe» og Coldplay-låten «The Scientist». På «Roll Me Up» samarbeider Willie Nelson med Kris Kristofferson og Jamey Johnson, kjente countryhelter. Noe overraskende er det kanskje at Snoop Dogg er med på låten. Det er ikke første gangen Willie Nelson og Snoop Dogg samarbeider - for fire år siden sang de to duetten «My Medicine», en låt som også bydde på mye av den samme tematikken som går igjen i «Roll Me Up». 

Willie Nelson har en sentral rolle i organisasjonen National Organization for the Reform of Marijuana Laws som går inn for å legalisere marihuana. Mannen skrev forøvrig også i sin selvbiografi at han røyket en joint i det hvite hus i 1980. 

«Heroes» slippes 15. mai med gjester som Merle Haggard, Sheryl Crow og countrylegenden Ray Price, men allerede nå kan du streame «Roll Me Up» på Willie Nelsons hjemmeside.

ANNONCE