Nyhet

Tre nye album fra Green Day

Det neste albumet fra Green Day kommer i september, deretter kommer det et nytt album i november, før trilogien blir avsluttet i januar - tittelen er også klar.

Når det gjelder de siste utgivelsene fra Green Day så har fans blitt pent nødt til å smøre seg med tålmodighet. Fem år tok det mellom rockeoperaen «American Idiot» (2004) og «21st Century Breakdown» (2009). Nå må man imidlertid ikke vente så lenge.

Trilogien «¡UNO! ¡DOS! ¡TRÉ!» starter nemlig i september, og avsluttes allerede i januar. De siste ukene har Green Day lagt ut små videoer fra studioet, uten at det har vært så veldig enkelt å få noe vettugt ut av det sånn rent musikalsk. Det meste har bare vært jams som kun dokumenterer det at de faktisk befinner seg i studio.

Etter to konseptalbum har mange lurt på om også det neste albumet fra Green Day er bygget rundt et konsept. I en video som nettopp ble lagt ut på bandets YouTube-kanal, kommenteres det at det «definitivt fortelles en historie» også her. Mer om akkurat dette vet man foreløpig ikke. Enkelte kommentarer i studioreportasjene kan man legge merke til dog, og det fortelles at det er et svært personlig album.

– «Dette er vel første gangen noensinne vi har sunget om knulling.»

I september får vi i alle fall noen av svarene.

ANNONCE