Nyhet

Storåsfestivalen kompletterer årets program

Jarle Bernhoft, The Go! Team og åttitallshelten Nik Kershaw topper program som ellers er preget av lokale navn.

Siden Storåsfestivalens oppstart i 2004 har festivalgeneral Sveinung Sundli booket en god del kjente navn til festivalen. The Cardigans, Turboneger, JR Ewing, Dungen, Gogol Bordello, Mudhoney, Meshuggah og Lee «Scratch» Perry er bare noen navn som har tatt turen innom innlandsbygda i Sør-Trøndelag.

I fjor ble festivalen avlyst på grunn av hendelsene ved regjeringskvartalet og på Utøya. I år er derimot festivalen tilbake i godt gammelt slag, og i dag ble festivalprogrammet komplettert.

Jarle Bernhoft har i den siste tiden opplevd stor suksess i både in og utland, med spilling på talkshowet til Ellen DeGeneres og ikke minst med spilling i Operaen. bollywoodhoppetaurockebandet The Go! Team fra Brighton vil også utvilsomt skape god stemning mellom grantrærne.


Den engelske synthpoptraveren Nik Kershaw får oppgaven med å lokke de litt eldre  konsertgjengerne til festivalen. Kershaw er nok mest kjent for 1984-hiten «Wouldn't it be good».

Det øvrige 2012-programmet preges av norske og trønderske navn, som eksempelvis AutoLaser, Hans Bollandsås, The South og Senjahopen.


ANNONCE