Nyhet

Premiere: Social Suicide

Med ny vokalist i spissen er Social Suicide snart klar med oppfølgeren til debutalbumet «Broken Pilgrims» - hør den splitter nye singelen her nå.

Bergensbandet Social Suicide slapp i 2010 sitt debutalbum, «Broken Pilgrims», og fikk fortjent en hel haug oppmerksomhet, og plasserte seg godt i posisjon som et av landets fremste hardcoreband. Siden den gang har vokalist Sondre Haug takket for seg, og inn har Marius Jahnsen kommet. Det var imidlertid ingen dramatikk bak vokalistbyttet i følge bandet selv.

– Sondre følte seg ferdig i bandet, vi ville forskjellige ting, og da ble Marius et helt naturlig valg for oss. Vi har vært kompiser siden tenårene, og vi digget ideen om å spille i band sammen.

I forrige runde besøkte Social Suicide konsertsteder fra Tromsø i nord til Mumbai i sør - og en hel haug imellom. Nå er den nye besetningen klar med albumet «A Genetic Hoax», og dette albumet slippes 11. mai via Brilliance Records. Albumet består av følgende elleve spor:


1. A Genetic Hoax
2. Fatal Forms Of Infinity
3. Truth In Its Pseudo-Form
4. One Tragic Victory
5. I Welcome A Different Chaos
6. The Ghost Returns
7. Justice Goes Asleep
8. Formative Destruction
9. When Speaking Of Plagues
10. Crucified Doctrines
11. Heavens Only Hope 

I forbindelse med albumslippet kommer det også til å bli noen konserter. Sjekk ut turnédatoene og den splitter nye singelen «Fatal Forms Of Infinity» rett under her.

11.05 - Tou Scene, Stavanger (Support: Deathbed Reunion og Hold Fast)
26.05 - Kvarteret, Bergen (Support: Dyst og Still Shaking)
01.06 - John Dee, Oslo (Support: Die A Legened og Bits Between)


Social Suicide - Fatal Forms Of Infinity by Brilliance Records

ANNONCE