Nyhet

Premiere: Electric Guest

Sannsynligheten for at du kommer til å høre mye om Electric Guest i 2012 er ekstremt stor - sjekk ut musikkvideoen til debutsingelen fra Los Angeles-duoen her.

Hvordan skal en helt ukjent debutant få oppmerksomhet i den gigantiske jungelen av band for tiden? Å overbevise Brian Burton, best kjent som Danger Mouse, til å produsere debutalbumet ditt er én måte i alle fall.

Danger Mouse har satt sine umiskjennelige fingeravtrykk igjen godt og tydelig når det gjelder Electric Guest, slik han pleier å gjøre. Dette kommer også godt frem på duoens debutsingel, «This Head I Hold». For de som følger ekstra godt med, så kan det høres rart ut at man kjører en musikkvideopremiere på «This Head I Hold» nå, da det har eksistert en video til denne låten i noen måneder allerede. Nå er det imidlertid en splitter ny versjon som er klar.

«This Head I Hold» er også navnet på bandets debut-EP, og låten er å finne på debutalbumet «Mondo», som er ute allerede nå digitalt her til lands. Den fysiske utgaven er ventet i butikkene tidlig denne sommeren. Det burde gjøre Electric Guest til et navn høyt på listen til de fleste festivalene helt på tampen av bookingperioden denne sommeren.

Den nye musikkvideoen til «This Head I Hold» er nå på plass, og her finner vi vokalist Asa Taccone på talentkonkurranse - bare at den går i en litt uvanlig retning. Sjekk selv her:


Electric Guest - This Head I Hold by electricguest

ANNONCE