Nyhet

Ny video fra musikkvideo-kongene

OK Go er tilbake med ny musikkvideo - denne gangen er det uten tredemøller og spektakulære kjedereaksjoner, men i alle fall med mange farger.

OK Go har uten tvil fått aller mer oppmerksomhet for one-take musikkvideoene sine enn for musikken, og denne helgen kom fikk den åttende (!) singelen fra albumet «Of The Blue Color Of The Sky» (2010) en musikkvideo. Etter at de sjarmerte en hel YouTube-verden i senk med snål dansing i «A Million Ways» og tredemølle-ekstravaganza i «Here It Goes Again», har det vært knyttet mest spenning opp mot den kommende musikkvideoen enn til den kommende singelen.

Først ute fra det ferskeste albumet var «WTF?», så kanskje den aller mest spektakulære av dem alle, «This Too Shall Pass», som kom også fikk en ekstra versjon. Så var de tilbake på dansingen på «End Love», før de fikk selskap av en drøss dyr i «White Knuckles». Så involverte de publikum i den browsertullete «All Is Not Lost», så fikk noen brødskiver hovedrollen i «Last Leaf». I «Needing/Getting» var det igjen et gigantisk oppsett man ikke hadde sett maken til siden singel nummer to. 

Denne gangen får vi den drastisk mye enklere løsning når balladen «Skyscrapers» skal visualiseres. Om det er planlagt enda flere singler og musikkvideoer fra «Of The Blue Color Of The Blue Sky» er foreløpig usikkert, men ryktene skal i alle fall ha det til at bandet slipper et nytt album i løpet av 2012.

ANNONCE