Nyhet

Lana Del Rey i ny låt med A$AP Rocky

Når The KickDrums slipper ny mixtape idag, så er det ikke helt uten finfint besøk - Hove-aktuelle Lana Del Rey og Øya-aktuelle A$AP Rocky dukker nemlig opp sammen.

Festivalbookere har overgått seg selv både her og der i år, og to navn som nesten var forventet til disse bredder denne sommeren var New York-artistene Lana Del Rey og A$AP Rocky. Førstnevnte er klar for Hovefestivalen og rapperen A$AP Rocky er klar for Øyafestivalen. På hver sin kant av landet og på hver sin side av sommeren altså.

På den splitter nye mixtapen fra The KickDrums kan de to imidlertid oppleves sammen. Låten «Ridin'» er å finne på mixtapen «Follow The Leaders» som slippes idag. Selv de som har fått nok av Lana Del Rey fra alle kanter den siste tiden, kan finne glede i dette - så snart A$AP Rocky grynter seg inn i miksen, så er det meste balansert ut og vedtatt for lengst.

Også Mr. Mothafuckin' eXquire, Casey Veggies (eks-OFWGKTA), Rockie Fresh og DZ Deathrays er blant de bekreftede gjestene på mikstapen fra The KickDrums.

Sjekk ut et klipp av «Ridin'» her:

ANNONCE