Nyhet

Gratis A$AP Rocky

A$AP Rockys mye omtalte kommende album, «LongLiveA$AP», har fått sin første singel - den Øya-aktuelle rapperen gir bort «Goldie» gratis fra albumets nettside.

Han var blant de aller første artistene som ble offentliggjort til Øyas program i år, og det uten å ha sluppet et ordentlig studioalbum enda.

Buzzen rundt rapperen Rakim Mayers, bedre kjent som A$AP Rocky, fra New York har vært massiv de siste månedene, og ble ikke akkurat mindre da ryktene om et samarbeid med Lana Del Rey dukket opp i forbindelse med en mikstape av The KickDrums. Låten ble trukket fra utgivelsen i site liten, men ryktes nå å dukke opp på «LongLiveA$AP».

Nå er det «Goldie» som står for tur, og Rocky ser ut til å kunne velge fra øverste hylle av produsenter for tiden. Denne gangen er det Hit Boy som har stått bak spakene, mannen som tidligere har jobbet med blant andre Jay-Z, Kanye West, Eminem og Lil Wayne.

Hent deg et glovarmt digitalt eksemplar av «Goldie» over på longliveasap.com nå.

«LongLiveA$AP», som noen nok legger merke til at har samme tittel som fjorårets kritikerroste mikstape fra A$AP Rocky, skal etter planen slippes i juli, men noen offisiell norsk dato er foreløpig ikke på plass. Ryktene skal også ha det til at Santigold og Pharrell også gjester albumet, i tillegg til Lana Del Rey.

Det som ikke bare er rykter er i alle fall at A$AP Rocky står på scenen på Øyafestivalen torsdag 9. august, samme dag som blant andre Björk, Frank Ocean, The Afghan Whigs, St. Vincent og Lars Vaular også spiller. Dagsbilletter til denne dagen er fortsatt tilgjengelig på Billettservice.

ANNONCE