Nyhet

Okkervil River gir bort EP

Okkervil River gir bort enda en EP med coverlåter, last ned «Golden Opportunities 2» nå.

I 2007 la Austin, Texas-bandet Okkervil River ut «Golden Opportunities Mixtape» til gratis nedlasting fra deres hjemmeside, noe som innebar coverlåter av artister som John Cale, Randy Newman og Joni Mitchell. Nå er «Golden Opportunities 2» tilgjengelig, og er bandets nye gave til fansen. Forrige uke kom også en musikkvideo til Okkervil Rivers ferskeste singel, «Your Past Life As A Blast». Se videoen nederst i artikkelen.

Denne singelen er hentet fra Okkervil Rivers sjette studioalbum, «I Am Very Far», som ble sluppet tidligere i år til strålende kritikker - som vanlig. Norge fikk også besøk i form av en konsert på Rockefeller i forbindelse med Øyanatt. I en tid før det opererte Okkervil River som backingbandet til selveste Roky Erickson, og spilte også inn en plate med Erickson, «True Love Cast Out All Evil», et album som ble hyllet som det beste Erickson hadde gjort på evigheter.

Nå er det imidlertid høytidsstemning i Okkervil-leiren, og det nyter fansen godt av. Last ned «Golden Opportunities 2» over hos Okkervil River. Slik ser sporlisten ut:


1. It is So Nice to Get Stoned (Ted Lucas Cover]
2. U.F.O. (Jim Sullivan Cover)
3. One Soul Less On Your Fiery (The Triffids Cover)
4. Plan D (Bill Fay Cover)
5. Dry Bones (Traditional)

 


ANNONCE