Nyhet

Ny film om Michael Jackson på vei

Den uunngåelige spillefilmen om Michael Jacksons liv er nå i planleggingsfasen - nytt album ute imorgen.

Det er sjelden stille rundt Michael Jackson, selv to år etter hans død skjer det noe nesten daglig. Nå er det Hollywood-selskapet Montecito Picture Company som er inne i bildet, og er i samtaler med boet etter legenden om å lage filmen om hans liv. Ingen detaljer er foreløpig på plass, men ryktene rundt filmen er allerede mange. Blant annet har Johnny Depp og Jamie Foxx blitt nevnt som aktuelle skuespillere.

Flere filmer med Michael Jackson som tema har blitt sluppet siden hans død 25. juni 2009, blant annet «This Is It», dokumentaren som tar for seg forberelsene til Jacksons 50 konserter på O2 Arena i London.

Imorgen slippes også «Immortal», et album som remikser en hel rekke av Jacksons klassikere. Sony beskriver utgivelsen på følgende måte:


«Albumet Immortal inneholder høydepunktene fra det musikalske bakteppet til Cirque Du Soleil-showet "Michael Jackson the Immortal World Tour" som hadde premiere i Montreal 2. oktober. Anført av den prisbelønnede musikkdesigneren Kevin Antunes (Justin Timberlake, Rihanna, Madonna) tar Immortal en frisk og kreativ tilnærning til å redesigne og revisualisere mer enn 40 av Michael Jacksons største originalinnspillinger.»

Hør en av låtene fra albumet, «Dancing Machine/Blame It On The Boogie», her:

Dancing Machine/Blame it on the Boogie by MJImmortal


 

ANNONCE