Nyhet

Maribel 2.0

Kritikerfavorittene Maribel har byttet ut halve bandet og blitt enda mørkere. Album nummer to er rett rundt hjørnet - last ned den nye singelen «Jezebel Jive» gratis her nå!

Maribel ble umiddelbart kritikerfavoritter med sitt debutalbum «Aesthetics» i 2009, og bidro i aller høyeste grad til å sette Norge på det internasjonale shoegazekartet sammen med Serena-Maneesh. Så var albumet også produsert av Emil Nikolaisen fra Serena-Maneesh. Det var alltid mørkt samtidig som det var reinspikka poplåter i bunn, og denne gangen har de tonet det enda noen hakk ned - shoegazen lever videre i mer subtile former, kanskje mest i ånden, og «Jezebel Jive» høres ut som noe man kunne hørt i en krok i Black Lodge i skogen i Twin Peaks.

Torsdag 24. november er det slippkonsert for singelen på Internasjonalen i Oslo, og her får de selskap av den lovende Carmen Villain, i tillegg til Emil Nikolaisen bak platespillerne. Da kan man vente seg flere smakebiter fra det kommende albumet. Albumet er ventet ute tidlig 2012, og har foreløpig ikke fått noen tittel. Flaks at man kan varme seg på denne singelen, som er like lun som den er lekker. Singelen slippes med B-siden «Reverie» på vinyl via Splendour imorgen, 24. november.

Forsyn deg gratis før det er for sent:

Maribel- Jezebel Jive by Splendour

En musikkvideo skal også være på vei, det kommer vi naturligvis tilbake med så snart den er på plass.

ANNONCE