Nyhet

Tom Petty & The Heartbreakers til Norwegian Wood

Tom Petty & The Heartbreakers spiller i Frognerbadet til sommeren - første konserten i Norge på 20 år.

Det er et solid stykke rockehistorie som inntar scenen i Frognerbadet til sommeren. Norwegian Wood er da vertskap for Tom Petty & The Heartbreakers første konsert på norsk jord på 20 år. Det er nok stor sannsynlighet for at mange sitter med samme følelsen som Norwegian Wood gjør nå:

– «Bare tanken på å få Tom Petty & The Heartbreakers til Norwegian Wood, fremkaller kiling i magen og noen gode, kalde gys nedover ryggen. Dette er noe vi har ønsket oss lenge, og jobbet hardt for i flere år. Når de endelig kommer til Frognerbadet, er vi sikre på at det vil være verd ventetiden, - for Tom Petty and The Heartbreakers er nemlig et av de største rock'n'roll bandene gjennom alle tider.»

Fredag 15. juni er de på plass, og billetter til begivenheten er i salg fra fredag 16. desember klokken 09:00. Billettsalget foregår via Billettservice.


– «Konserten er en del av Tom Petty and The Heartbreakers' første Europa-turné på 20 år, hvor bandet også er headliner på Isle of Wight festivalen. Det er også aller første gang Tom Petty and The Heartbreakers spiller på en festival i Norge.»

ANNONCE