Eminem-konserten ble utsolgt på seks minutter

På kun seks minutter er 60.000 billetter revet bort.

Det melder blant andre Aftenposten. Den amerikanske artisten Eminem (bildet) gjester landet 30. juni, og billettsalget til konserten ble startet i dag klokken 09:00. Klokken 09:06 var konserten utsolgt.

— Det beviser at han er blant en håndfull av de største artistene i verden nå, sier arrangør Peer Osmundsvaag i en kommentar til avisen.

LES OGSÅ: Eminem-arrangør advarer mot billettsvindlere.

Konserten finner sted på hovedstadens nye konsertarena på Voldsløkka. Det blir én av to konserter han gjør i Norden denne sommeren. Han spiller også på Roskilde i juli.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Sist Eminem gjestet landet var i 2001.

Siden forrige norgesbesøk har «Kongen av hiphop» gitt ut seks studioalbum og solgt over 100 millioner plater. Han topper ellers plakatene til store festivaler som nevnte Roskilde og Coachella dette året.

I desember slapp han sitt nye album, Revival, som var hans første album på fire år. Man kan med andre ord vente både nytt materiale og gamle hits når han gjester hovedstaden i juni.

LES OGSÅ: Fem sterke Eminem-låter du kanskje ikke har hørt før.

I tillegg til Eminem vil det ifølge arrangørene bli bekreftet flere artister til konserten.

Ny konsertarena

Det var i fjor at Oslo fikk sin nye store konsertarena. Oslo Sommertid har plass til 60.000 tilskuere og er å finne på idrettsområdet på Voldsløkka på Sagene.

Da den ble åpnet i fjor, var det blant annet med konsert med Marcus & Martinus.

LES OGSÅ: Nå må strømmetjenestene betale mer.

Oslo-området har ofte gått glipp av store turnerende artister på grunn av manglende egnet sted for de største produksjonene og på grunn av for lav publikumskapasitet. Den tiden ser ut til å være over.