x

Greni beklager på det sterkeste etter forrige ukes Instagram-innlegg

Greni beklager på det sterkeste etter forrige ukes Instagram-innlegg

Øystein Greni har fått kontakt med publikummeren som tok imot gitaren han kastet fra scenen – og sier beskjemmet at han har tatt veldig feil.

— Jeg har tatt fryktelig feil i antagelsen om at fangeren klamret seg fast til gitaren, skriver Greni i en epost til NTB.

Bigbang-sjefen, som nå går solo som Greni, meldte Telecaster-gitaren han kastet ut blant Sentrum Scene-publikummet 16. desember 2016 for savnet i sosiale medier i forrige uke. Det førte til at «fangeren», som fremdeles har gitaren i sitt eie, meldte seg på Instagram.

LES OGSÅ: Får internasjonal oppmerksomhet ved å rappe på norsk.

— Han hadde forsøkt å levere den tilbake til vår t-skjortebod, hvor han hadde fått beskjed om at den var hans. Det finnes til og med epostkorrespondanse mellom vår turnéleder og ham hvor dette lett kan verifiseres, heter det videre fra Greni.

Beklager sterkt

Nå beklager den profilerte musikeren på det sterkeste hvordan han har «feilinformert» i etterlyst-meldingen – som han la ut i sosiale medier, og deretter lot seg intervjue om.

Greni prøver seg med en mulig forklaring på hvorfor han tok så feil:

— Jeg husker det som om jeg ikke kunne få den tilbake og tenkte «det var leit». Jeg kan ha vært inspirert av Zen-buddhisme og en tanke om at det er bedre med færre ting/elementer i livet … og grep denne sjansen til å nedskalere. Men så har savn/anger/materialisme igjen stukket sin prosaiske hestefot frem i mitt liv, og jeg ønsket gitaren tilbake.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Nå takker han mannen som tok imot Telecasteren, og kaller ham «en knakendes god fyr», som han ber om unnskyldning.

Ombygd

— Nå skal jeg ta mot til meg og tekstmelde ham om å hente gitaren, sier Øystein Greni – og forklarer hvorfor akkurat denne gitaren er så spesiell.

LES OGSÅ: Programmet til årets Pstereo er komplett.

— Halsen kom fra en telecaster jeg kjøpte av Espen Lind, kroppen kjøpte jeg i Manchester under turné med The Raconteurs, sier Greni, som også røper hvor de tiloversblevne gitardelene ble av:

— Kroppen til Espen Lind-gitaren er i Los Angeles med en annen hals, mens halsen fra Manchester-gitaren sitter på Telecasteren til Anne Lise Frøkedal, en gitar som jeg har spesialtilpasset.

(©NTB)


Nyheter, artikler og anmeldelser fra GAFFA