x

Spotify hyller Netflix-serie

Spotify hyller Netflix-serie

Har du oppdaget den helt spesielle «Stranger Things»-featuren på Spotify? 

I dag har andre sesong av den svært populære Netflix-serien «Stranger Things» blitt sluppet. Alle episodene på én gang, noe som gjør at mange har planer om å bruke store deler av helgen foran skjermen.

LES OGSÅ: Den populære duoen inntar Oslo Spektrum i 2018.

Serien har fått mye oppmerksomhet, og det er mange som har ladet opp til slippdagen. Deriblant Spotify, hvor det har skjedd noe helt spesielt om man har hørt på «Stranger Things»-soundtracket de siste dagene.

Som en hyllest til «Stranger Things» har nemlig strømmetjenesten forandret seg når man har hørt på soundtracket til serien. En mystisk, spooky feature, som ikke endrer musikken du hører på, men som gjør at nettsiden/appen ser litt annerledes ut. Det skriver The Verge.

Artikkelen fortsetter under bildet.

FOTO: Skjermdump.

Det er nokså enkelt å få det til: Spill en låt fra soundtracket til en av sesongene, vent noen få sekunder – og så er du i noe som føles som «Upside-Down»-verdenen (det er for øvrig ikke alle nettlesere og apper det fungerer i, har vi registrert).

Sterkt soundtrack

Musikken i «Stranger Things» er i stor grad med på å sette stemingen i serien, like mye som selve historien og de visuelle effektene, påstår mange.

LES OGSÅ: Første filmvisning allerede utsolgt

Det er de samme komponistene som står bak denne sesongen som den første, Kyle Dixon og Michael Stein fra Austin-bandet S u r v i v e. 

Artikkelen fortsetter under videoen.

Hele soundtracket ble utgitt digitalt 20. oktober, og senere skal det også komme på kassett, CD og vinyl. Dixon og Stein har selv uttalt at det nye soundtracket blir en blanding av nye elementer og gamle temaer:

— Vi har skapt nye elementer, som er nødvendige for å støtte historien, men vi vil stadig være tro overfor lyden fra den første sesongen.


Nyheter, artikler og anmeldelser fra GAFFA