x

Klubbdagen-konsertene du må få med deg

Klubbdagen-konsertene du må få med deg

Disse er noen av konsertene vi mener du bør se før Øya smeller i gang i Tøyenparken.

En av Oslos beste uker er over oss! Før det hele starter i Tøyenparken på onsdag, venter det musikk overalt i hele byen – noe som bør fryde alle og enhver. I dette landskapet kalt musikk er det så mye deilig variasjon at det er noe for alle. Og i morgen varmer vi altså opp med Klubbdagen. Konseptet hvor klubber og barer over hele Oslo inviterer til musikk, fest og dans.

LES OGSÅ: Se verdensstjerne på lokal bar i Sverige.

Å nevne alle de flotte artistene som kommer til å spille på en Oslo-scene i morgen, har ikke denne artikkelen plass til, men her er noen av konsertene vi i GAFFA mener det er veldig lurt å notere ned i den nærmeste almanakk, syvende sans eller filofax.

KUUK + The Cunt på Revolver: 00:00 - 01:00

Liker du å ha det dritkult? Kult, det gjør vi også. Og KUUK har vært noe av det kuleste siden de presenterte seg på Klubbdagen for fire år siden.

Vi ble for øvrig personlig frelst under en drøy konsert de holdt på Blitz hvor en penis ble kuttet ut av tre og fylt med cava for så å bli sendt rundt i publikum. Jentene i KUUK spiller opp til hard og kompromissløs hiphop som etterlater deg dehydrert og lykkelig. Det er viktig å klikke litt på en tirsdag.

Fieh på Dattera Til Hagen: 17:00 - 17:30

Fieh med band spiller en blanding av r&b, soul og hiphop. Etter en imponerende konsert på årets Piknik i Parken, satte vi oss ned med henne for å finne ut mer om den dyktige stemmen fra Toten – og det kan du lese mer om her.

For tiden jobber hun og bandet med debutalbumet.

Påls Butikk på Gamla: 22:00 - 22:40

Hvorfor ikke Påls Butikk spiller på Paul's Boutique, aner vi virkelig ikke, men uansett er dette Oslo-rockebandet ute etter å bringe det upolerte og sjangerfrie inn i norsk rock. Som en slags bransjekritikk slipper bandet en singel fra det kommende albumet fram til januar 2018. Mens du venter, kan du se gjengen på Gamla denne vakre tirsdagen.

Tuvaband på UHØRT: 21:00 - 21:30

Ikke noe galt med stemningsfull gammaldags indie, vel? Flerlags vokal og en lo-fi-sound med en sakral og vakker vokal. Singelen deres Unknown har raket inn over 9 millioner streams på Spotify! Så vi er ikke alene om fascinasjonen. Dra på denne hvis dere er i det atmosfæriske hjørnet.

Sweden på Last Train: 00:00 - 01:00

Med album like rundt hjørnet er stemningsskaperne klare for konsert på utestedet de liker så godt. Nostalgisk 90-talls-rock står på menyen, og du er invitert til gildet. Her gjelder det å lyse med lommelykten inn i barndomsskapet, finne frem skateboardet og trippe i fart ned gaten på tung nostalgi-rus. 

Iffy Orbit på The Villa: 23:00 - 23:25

The Fourth Dimension sendte den unge indietruppen ut i jungeltelegrafen i 2013, og nå debuterer de snart med albumet. Til Øya kunne de se at det handler om kjærligheten, livet og ensomheten. Altså de meget vanskelige ung voksen-årene. Få et innblikk og litt god indie-rock på en av Oslos dansekjellere.

Living på Ingensteds: 23:00 - 23:30

Living er prosjektet til den brasiliansk-bergenske produsenten Lucas de Almeida. Her snakker vi varm, mild og rytmisk elektronika med tydelige, svevende psykedelia-vibber. Vi tenker på Animal Collective, Panda Bear, men mest av alt Washed Out. Dra på Ingensteds og se Klubbøyas mest drømmete opptreden.

Dette er noe av det vi gleder oss til å få med oss i morgen. Er det noen vi har glemt? Hvem har dere tenkt å få med dere på Klubbdagen? Det er ingen tvil om at Oslo vil være full av god lyd – og vi kan nesten ikke vente. 


Nyheter, artikler og anmeldelser fra GAFFA