x

Indre demoner og angst i ny musikkvideo fra Tiebreaker

Indre demoner og angst i ny musikkvideo fra Tiebreaker

Fredag denne uka slipper Odda-bandet Tiebreaker (bildet) oppfølgeren til 2014-albumet We Come From The Mountains, som ble anmeldt med fire stjerner her i GAFFA.

Siden utgivelsen av debutalbumet har bandet gjort oppvarmingsjobber for band som Enslaved, Kvelertak, DumDum Boys, The Vintage Caravan og Skambankt både i Norge og Europa. I tillegg har de spilt på showcasefestivaler som SXSW og Liverpool Sound City.

Det nye albumet Death Tunes er spilt inn i Oslo, og Kvelertaks låtskriver og gitarist Bjarte Lund Rolland har fungert som produsent på de ti nye låtene som kanskje vil få det hardtarbeidende rockebandet ut til enda flere potensielle fans.

Blant de nye sporene fra Tiebreaker finner vi Anywhere But Here som bandet i dag sender ut en filmatisk musikkvideo til.

— Videoen handler om en mann og hans vanskelige forhold til seg selv og sin fortid. Den tar utgangspunkt i låtens mørke tema, hvor jeg har valgt å fokusere handlingen på selvdestruktivitet og et sinn ut av kontroll. Låten i seg selv skildrer tydelig en mann med indre demoner som er fanget i angstens jerngrep, og i videoen har vi forsøkt å gjengi dette på best mulig måte, sier regissør Leander Håvik til GAFFA.

Se musikkvideoen til Anywhere But Here her:


Nyheter, artikler og anmeldelser fra GAFFA