Nyhet

Tears For Fears gir ut livealbum og konsertfilm - hør ny låt

"Folk ser en duo og tror det bare kommer til å være to personer med noen tastaturer og en haug med backingtracks"

New wave-veteranene Tears For Fears slipper sitt første offisielle livealbum, også med en tilhørende konsertfilm.

Albumet Songs For A Nervous Planet vil bestå av 22 låter, inkludert liveversjoner av noen av gruppens største hits, som "Everybody Wants To Rule The World", "Mad World" og "Shout", ifølge Consequence.

I tillegg loves det fire splitter nye låter, inkludert singelen "The Girl That I Call Home", som kan lyttes til her:


Live-opptakene ble spilt inn under en konsert i Tennessee i 2023 da gruppen turnerte i forbindelse med sitt siste album The Tipping Point, utgitt for to år siden – som også var deres første fullengder siden 2004.

Samtidig slipper bandet konsertfilmen Tears For Fears Live (A Tipping Point Film), som ble spilt inn under samme konsertkveld, med låter fra hele bandets katalog. Filmen vises også på kino, fra 24. – 26. oktober. Om den skal vises i Norge er i skrivende stund uklart.

– Folk ser en duo og tror det bare kommer til å være to personer med noen tastaturer og en haug med backingtracks. Men vi har virkelig utviklet oss gjennom årene siden våre glansdag erpå 80-tallet. Vi har aldri gitt ut et offisielt livealbum, så du kan si at dette har vært planlagt i 40 år, sier Roland Orzabal, den ene halvdelen av duoen, ifølge Consequence.


Songs For A Nervous Planet slippes 25. oktober.

LES OGSÅ: Donald Trump: "Jeg hater Taylor Swift"

ANNONCE