Nyhet

Ny AI-soundbar fra Bose bruker headset for surroundlyd

Med AI kan den nye Bose-soundbaren bruke dine open-ear-headsett som surroundlyd-høyttalere

Det kan snart være en saga blott å montere satellitthøyttalere i stuen når surroundlydanlegget skal settes opp. Bose lover at de med sin nye smarte soundbar-serie er på vei med en ny løsning, basert på AI.

Soundbaren, som skal erstatte Smart Soundbar 600 fra produsenten, lover å arbeide tett sammen med Bose Ultra Open Earbuds, og sammen med dem skape surroundlyd for brukerne.

Produsenten informerer at den nye soundbaren er liten og diskret med en høyde på kun 5,6 cm og en lengde på bare 69 cm. Men at den likevel inneholder fem transdusere og en metallgrill som skal bidra til å sikre god lyd.


I tillegg er den utstyrt med to racerbaneformet transdusere som skyter ut til sidene, en senterkanals-tweeter og doble drivere som skyter oppover, noe som sikrer høydeeffekten i Dolby Atmos-lyden.

Den nye Smart Soundbaren får også en personlig surroundlyd, og det gjør det virkelig spennende. For den funksjonen gjør det mulig å arbeide sammen med Bose Ultra Open Earbuds, og da blir de brukt som surroundlyd-høyttalere. Fordi headsettet er et åpent design kan man fremdeles høre soundbaren, og det hjelper til med å plassere brukeren midt i lydbildet.

Videre bruker Bose AI-teknologi i Smart Soundbaren som blant annet skal bidra til å fremheve dialog når den brukes sammen med filmer på TV.


Når vi vil se den nye soundbaren i Danmark har Bose ikke informert om, og den eneste prisen vi har for øyeblikket er 500 britiske pund.

LES OGSÅ: Ny ultralett bærbar høyttaler for lyd på farten

ANNONCE