Nyhet

Kaizers Orchestra lanserer eget spill på spillplattformen Roblox

Nå har spillutviklerne Nora Helen Engelsvold og Sigmund Bjørnhaug – som tidligere har stått bak suksesspill som henholdsvis Dragons’ Life og Driving Simulator, med over 700 millioner spillere til sammen – skapt Kaizers Orchestrated Chaos, et spill inspirert av bandets univers.

Kaizers Orchestra har alltid vært kjent for sitt særegne uttrykk, både gjennom tekster, lydbilde og sceneshow. Bandets unike fiktive univers har etter hvert tatt form i teateroppsetninger, musikaler, musikkvideoer og merchandise. Neste medium ut er et Roblox-spill som lanseres 4. oktober.

Bandet selv har vært med på utformingen av spillet, og frontfigur Janove Ottesen er begeistret:

Vi syns det er utrolig kult å se at vår musikk, tekster og karakterer passer så godt til å utvikle nye verdener i et digitalt spill. Dette kjennes som et nytt sted for oss å vise seg frem, og gjerne til en ny generasjon i andre markeder. Roblox er ikke noe vi spiller hver dag, men det har vært en veldig spennende verden å bli kjent med og se hvilke muligheter som finnes der, sier Ottesen.


Spillet er et actionfylt eventyr der spillerne konkurrerer om å være de første til å finne og hente stjålne gjenstander. Bandet utelukker ikke at de selv kan dukke opp og holde en konsert i spillet.


Når vi først får et eget univers på en spillplattform, så er det spennende å se om vi også kan få til en konsert der med våre egne avatarer, sier Ottesen.

Spillet lanseres internasjonalt og i forbindelse med at bandet spiller turné i USA i oktober.
Selv om det satses stort i USA på dette, så håper vi at også norske fans sjekker ut spillet og prøver å få hodet sitt rundt «Kaizers Orchestrated Chaos». Game on!, avslutter Ottesen.


Roblox er en spillplattform som ble etablert i 2006 og er i dag verdens største sosiale spillplattform.

LES OGSÅ: KONSERTANMELDELSE, KAIZERS ORCHESTRA - SLOTTSFJELL 2024: "En ompa som aldri dør"

 


ANNONCE