Nyhet

Janet Jackson nekter å be om unnskyldning til Kamala Harris

Janet Jackson beskyldes for å spre konspirasjonsteori om Kamala Harris 'etnisitet

Janet Jackson er under ild etter å ha videreformidlet en konspirasjonsteori om Kamala Harris sin etnisitet. Nå avviser Jacksons representanter at hun vil be om unnskyldning overfor presidentkandidaten, melder People. En person som utgir seg for å være Jacksons manager Mo Elmasri skal ha gitt ut en unnskyldning i stjernens navn - men denne påstanden har nå blitt avslørt å være falsk.

I et intervju med The Guardian hadde Jackson nevnt at hun hadde hørt rykter om at faren til Harris skulle være hvit. En teori som tidligere har vært fremmet av Trump-tilhengere, inkludert Donald Trump selv. Søndag ga Mo Elmasri, Jacksons manager, ut en uttalelse som beklaget Jacksons uttalelse, og kalte den «falsk». Uttalelsen understreket at Jackson har stor respekt for Kamala Harris og hennes prestasjoner som både svart og indisk kvinne.

Forvirringen ble imidlertid stor da det senere viste seg at Mo Elmasri ikke er Janet Jacksons manager. En representant for artisten har nå avklart at hennes virkelige manager er broren Randy Jackson og at Elmasri ikke har noen tilknytning til teamet hennes.


Faren til Kamala Harris, Donald Harris, er professor i økonomi ved Stanford og kommer opprinnelig fra Jamaica. Moren hennes, Shyamala Gopalan, immigrerte til USA fra Sør-India og var aktiv i brystkreftforskning før hennes død i 2009.

Billie Eilish støtter Kamala Harris i presidentvalget

ANNONCE