Nyhet

Indie-sanger ble kansellert - nå anklager han journalist for å lyve

Den amerikanske sangeren ble droppet av plateselskapet etter påstander om å ha deltatt i stormingen av Kongressen

Den amerikanske indieartisten Ariel Pink ble droppet av plateselskapet sitt i fjor etter at en journalist rapporterte om hans tilstedeværelse under stormingen av kongressen 6. januar 2021. Etter avsløringer om journalistens forhold til politikeren Robert F. Kennedy, hevder nå Ariel Pink at journalisten løy om hans tilstedeværelse på Capitol, og at hun har ødelagt livet hans.

I et innlegg på X, sier Ariel Pink, "journalisten som løy til verden om meg, unnskyldte seg aldri, tok det aldri tilbake. til i dag, ingen innsats fra NOEN instans for å forsone spredningen av løgner om meg og ødelegge livet mitt. 4 år." Innlegget deles med skjermbilder av en samtale mellom Ariel Pink og journalisten Olivia Nuzzi fra 2021, der journalisten sier hun har hørt rykter om hans tilstedeværelse i stormen i Kongressen og spør hvorfor han var der, mens Ariel Pink nekter for noen form for tilstedeværelse.

 


Ariel Pink svarer på flere kommentarer som er kritiske til uttalelsen hans. En bruker har blant annet skrevet «Tror du ikke at det tilfeldigvis var konsekvensene av dine egne handlinger som ødela livet ditt?», hvorpå Ariel Pink svarer «bare innrøm at du liker å ødelegge liv.». En annen bruker skriver "Så det du sier er at du var på Capitol-området, men kanskje ikke gikk inn i bygningen?", hvor han svarer "feil igjen. fortsett."


Ifølge NME kunngjorde imidlertid Ariel Pink på samme media den gang at han var til stede på Capitol. Da skrev han: "Jeg var i DC for å fredelig vise min støtte til presidenten. Jeg deltok på demonstrasjonen på plenen til det hvite hus og dro tilbake til hotellet og tok en lur. Case closed."

I et intervju på Fox News' Tucker Carlson Tonight som dreide seg om «Cancel Culture» bekreftet musikeren også sin tilstedeværelse, ifølge Variety, og forklarte at han imidlertid var der for «et fredelig oppmøte».

Bare dager etter kontroversen kunngjorde Ariel Pinks tidligere plateselskap Mexican Summer at de ville slutte å representere ham med meldingen: "På grunn av nylige hendelser har Mexican Summer og dets stab bestemt seg for å avslutte vår tilknytning til Ariel Rosenberg AKA Ariel Pink fremover. " og samtidig, ifølge Variety, mottok familien hans også drapstrusler fra folk som var misfornøyde med hans engasjement.


Ariel Pink har delt innlegget i kjølvannet av New York Magazines kunngjøring om at Olivia Nuzzi er involvert i et forhold med politikeren Robert F. Kennedy. New York Magazine skriver: "Nylig informerte vår Washington-korrespondent, Olivia Nuzzi, magasinets redaktører om at hun hadde inngått et personlig forhold til en tidligere kilde som var relevant for kampanjen i 2024 mens hun rapporterte om kampanjen. Dette er en overtredelse av magasinets interesse- og avsløringsstandarder (...) En intern gjennomgang av hennes publiserte arbeid har ikke funnet noen unøyaktigheter eller bevis på partiskhet."

LES OGSÅ: Britisk TV-kanal ba om unnskyldning for Gallaghers språkbruk

 

ANNONCE