Nyhet

AirPods 4 får nytt design og spennende nye funksjoner

De nyutgitte AirPods 4 lover bedre komfort og et åpent design

Apples in-ear-lyttebøyler har ikke endret seg mye, designmessig, fra versjon til versjon. Det har vært små fine evolusjoner, ikke store revolusjoner.

Men AirPods 4, som ble lansert i går, lover ting som åpent design – som er helt nytt for Apple – og ikke minst aktiv støyreduksjon.

Samtidig forteller Apple at AirPods får opptil 24 timers batterilevetid på en full oppladning.


Videre kunne teknologigiganten fortelle at headsettet skal levere en enorm forbedring av lydkvaliteten, blant annet fordi det har fått en helt ny lydarkitektur, en driver med lav forvrengning og en forsterker med stort dynamisk område.

Apple har heller ikke glemt gamle dyder, for funksjonen Tilpasset romlig lyd med dynamisk deteksjon av hodebevegelser, er fortsatt en del av produktet.


Selvsagt, fristes jeg til å si, så har Apple utstyrt headsettet med deres egen H2-chip, som lover intelligente lydopplevelser som for eksempel stemmeisolering som skal levere bedre samtalekvalitet uavhengig av omgivelser.

AirPods 4 har også fått en ny trykksensor på stammen, som betyr at brukerne kan spille av og pause musikken, slå lydløs til eller fra, og besvare eller avvise anrop med et enkelt trykk.

Det blir spennende å teste det nye headsettet når det ender opp på redaksjonens bord.


Prisen på det nye headsettet kommer til å ligge på 1.790 kroner når det kommer i butikkene.

LES OGSÅ: Nytt headset skal gjenskape studiolyden for brukeren

ANNONCE