Nyhet

Sony lanserer nye lydprodukter

Det er LinkBuds-serien som får tre nye medlemmer, og de skal sørge for at brukeren kan matche lyd og stil

Selv om vi har en tendens til å glemme Sony når vi snakker om headsets, har produsenten faktisk en lang historie innenfor dette segmentet. LinkBuds-serien er riktignok bare små to år gammel, men den bygger på lang erfaring fra produsenten.

Nå får denne serien med lydprodukter så tre nye medlemmer, LinkBuds Fit, LinkBuds Open og LinkBuds Speaker.

Mens de to første er in-ear-headset, skapt for aktive brukere, så er det siste en liten høyttaler som lover mobilitet, god lyd og holdbarhet.


Sony forteller at LinkBuds Fit er utviklet for å være komfortable for alle som har en aktiv livsstil. Blant annet skal presset inni øret være redusert, uten at headsettet sitter løst i øret.

LinkBuds Fit er utstyrt med Ambient Sound, som skal sørge for at lyden fra omgivelsene automatisk justeres etter forholdene, og støyreduksjonen skal være i samme klasse som over-ear-headset.


Det er også aktive folk som kan ha glede av LinkBuds Open, som i større grad er laget for å bli brukt hele dagen, og komforten i headsettet skal også fokusere på nettopp det.

Sony har utstyrt dem med 11mm ringformede drivere, og en elastisk membran samt en kraftig neodymmagnet lover å gjengi klare mellom- og høyfrekvente lyder.

Den siste tilveksten i serien er LinkBuds Speaker, og her hevder Sony at det er mulig å føre samtaler via høyttaleren uten forringelse i lydkvaliteten.


LinkBuds Speaker er utviklet for å være med på farten, bør tåle vind, vær og hardhendt behandling, og har fått en batterilevetid på omkring 25 timer.

Morsomt nok koster alle produktene omtrent det samme, rundt 2.300 – 2.500 kroner.

LES OGSÅ: Nytt gamerheadsett utviklet i samarbeid med e-sportsatleter


ANNONCE