Nyhet

R. Kellys datter står frem i ny dokumentarfilm om sin far

Listen over dokumentarer om kontroversielle musikere blir lengre

«Ingen ønsker å være barn av faren som skader kvinner og barn», sier Joanne Kelly i en trailer for den kommende dokumentaren A Daughter's Journey om faren R. Kelly. Dokumentaren om den nå fengslede musikeren med datteren i front, som ser dagens lys allerede 11. oktober.

Sammen med søsknene Jaah Kelly og Robert Kelly Jr og deres mor Drea Kelly, snakker familien nå om livet med R. Kelly som far og ektemann. I et innlegg på Instagram av Tvei Network, som skal sende dokumentaren, skriver de: «I en historie som aldri har blitt fortalt før, vil verden endelig høre fra de som kjente den skamfulle sangeren best – hans egen familie.»

"Med rå, emosjonelle intervjuer med søsknene hennes Jaah og Robert Kelly Jr. og deres mor Drea Kelly, avdekker denne dokumentaren den mørke virkeligheten av å vokse opp i skyggen av en av musikkens mest beryktede skikkelser," fortsetter innlegget.


 

 


 

Det er ikke første gang at R. Kelly blir hovedpersonen i en dokumentar. Dokumentarserien Surviving R. Kelly fulgte rettssaken mot R. Kelly i 2022. En dokumentar som i tillegg til å følge rettssaken også inneholdt intervjuer fra mennesker rundt ham og ofre for hans forbrytelser. Ifølge NME sitter musikeren for tiden fengslet for blant annet besittelse av overgrepmateriale som inneholder seksuelle overgrep mot barn og grooming. Han ble dømt til 31 års fengsel i år og vil først kunne løslates når han fyller 80 år.

Dokumentaren kommer i kjølvannet av to nylig annonserte dokumentarer om kontroversielle stjerner i musikkbransjen. 50 Cent jobber for tiden med en dokumentar om den varetektsfengslede Diddy og anklagene mot ham. Likeledes ble det også annonsert at en dokumentarfilm om Chris Browns voldelige fortid også er på vei.


Se traileren for den kommende dokumentaren her:

 


 

LES OGSÅ: R. Kelly må betale drøyt fem millioner kroner til ofrene sine

 

 


ANNONCE