Nyhet

Wilco annonserer ny ep

Mindre enn ett år siden forrige album er Jeff Tweedy og kompani klare med mer nytt

I høst slapp Wilco sitt 13. studioalbum, Cousin – og nå er de allerede klare til å følge opp med en ny EP med seks låter. Hot Sun Cool Shroud er tittelen og EP-en slippes digitalt 28. juni. Hvis du er overdrevet spesielt interessert, og vil få tak i en vinylkopi, kan du delta på sommerens Solid Sound Festival, den årlige festivalen ved Massachusetts Museum of Contemporary Art i North Adams, Massachusetts. Her vil EP-en være tilgjengelig for fysisk kjøp – trykt på hvit vinyl – og det vil være mulighet til å designe ditt eget cover ved hjelp av frimerker med kunstner Kathleen Ryans design.

"Det er morsomt å ha noe nytt å gi ut for Solid Sound. I år gir vi ut en EP med en sånn sommer-etter-mørke-stemning," sier Wilco-frontmann Jeff Tweedy, ifølge Pitchfork, og legger til:

"Det starter ganske varmt, som varme på dagen, har noen instrumentale passasjer underveis som er mer opprørte og ubehagelige, men ender kjølig og bris-aktig. Noen av sangene på Hot Sun Cool Shroud er mer aggressive og edgy enn noe annet vi har gitt ut på en stund, samtidig som det er en sang om hvordan kjærlighet kan smelte deg som is og gjøre deg til en søt masse. Det inkluderer alle aspekter ved sommeren, inkludert grublende sikader


LES OGSÅ: GAFFA ANBEFALER: Hvis Elliott Smith var mer ukomplisert og spilte i Wilco

ANNONCE