Nyhet

The Simpsons blir virkeliggjort igjen: Se hvilken scene som ikke lenger er fiksjon

Fiksjon ble plutselig virkelighet torsdag kveld i Royal Albert Hall.

Den amerikanske animasjonsserien The Simpsons har for vane å forutsi ville fremtidige hendelser om og om igjen. Eksemplene er mange, men det mest kjente er nok da Lisa Simpson i 2000 spådde at Donald Trump skulle bli USAs president. En spådom som gikk i oppfyllelse 16 år senere.

I går kveld ble en annen scene fra The Simpsons levende igjen. Denne gangen går vi helt tilbake til sesong syv i 1996 under episoden "Homerpalooza", der du følger Homer på Hullabalooza-festivalen. Her kan du se hvordan den amerikanske hiphop-gruppen Cypress Hill kom for å booke London Symphony Orchestra til å spille med dem når de hadde røyket litt jazz-tobakk. De to "gruppene" er imidlertid enige om at de skal prøve å spille Cypress Hill-sporet «Insane in the Brain».


I går kveld ble denne scenen en realitet da Cypress Hill tok til Royal Albert Hall flankert av nettopp London Symphony Orchestra, som sammen spilte sangene fra deres andre albumutgivelse Black Sunday, som feiret 30-årsjubileum i fjor og som selvfølgelig inkluderer "Insane in the Brain".

"Det er noe vi har snakket om i årevis, siden The Simpsons-episoden ble sendt første gang, så den er veldig spesiell for oss.," sa Cypress Hill -rapper B-Real til BBC.


Se selv en video fra konserten under.

LES OGSÅ: Sanger ble knivstukket med en slipt toalettbørste

ANNONCE