Nyhet

Stadig flere artister støtter Kamala Harris

Den amerikanske rapperen Megan Thee Stallion er den siste artisten som har vist sin støtte til den demokratiske presidentkandidaten.

Megan Thee Stallion har annonsert at hun vil opptre på tirsdagens rally i Atlanta, Georgia som en del av visepresident Kamala Harris sin presidentkampanje. Ifølge en kilde til Rolling Stone skal hun levere en «spesiell forestilling».

«ATL HOTTIES SEE YOU TOMORROW», skrev artisten via sosiale medier mandag kveld.

Rallyet markerer Harris sitt første besøk til Georgia siden president Joe Biden falt ut for å søke gjenvalg. Biden har støttet Harris som den demokratiske presidentkandidaten, og hun møter nå den republikanske kandidaten Donald Trump i høstvalget.


Flere artister fra musikkverdenen har uttrykt sin støtte til Harris, inkludert Ariana Grande, Lizzo og Olivia Rodrigo. Rodrigo har spesielt fremhevet Harris holdning til reproduktive rettigheter. Charli XCX har også vist sin støtte ved å poste: «Kamala IS brat» på Platform X, en referanse til hennes nye album og popkulturfenomenet Brat.

I tillegg har Harris fått godkjenning fra Beyoncé til å bruke sangen hennes Freedom i en reklamevideo.

Støtten til Trump er mindre kjent blant amerikanske artister. Noen som imidlertid åpenlyst har vist sin støtte til republikaneren inkluderer Amber Rose, Kid Rock og Kanye West.


Ace Frehley oppfordret fansen til å synge Trumps navn

ANNONCE