Nyhet

Sonos på vei med ny lydplanke

Lekkede opplysninger om ny toppmodell lydplanke fra Sonos tyder på ny generasjon av Arc

Arc er den udiskuterte toppmodellen blant lydplanker fra Sonos, og etter fire år ser det ut til at en oppgradering er på vei. Ifølge nettpublikasjonen What HI*FI er bilder av en ny lydplanke fra Sonos lekket på internett, og selv om de ikke vil sette hodet på blokken, er de overbevist om at det faktisk er generasjon 2 av Sonos Arc som er på vei.

De lekkede bildene tyder på et design som ligner den gamle Arc, selv om det ser ut til å ha dukket opp en fysisk dempeknapp, for de som vil være sikre på at den ikke lytter med, og de har også fått øye på en bluetooth-knapp, noe som kan tyde på at den nye Arc blir den første lydplanken fra Sonos som får denne teknologien.

Det vil også bety at det blir mulig å strømme musikk direkte til den fra mobilen, og ikke kreve at Sonos-appen brukes.


Et annet nettpublikasjon, The Verge, har også sett på bildene, og de mener at den kommende lydplanken vil være det første Sonos-produktet med en ny høyttalerteknologi, som produsenten skaffet seg da de kjøpte det nederlandske selskapet Mayth tilbake i 2022.

Det er alltid vanskelig å spå om prisen, men Arc er en lydplanke i den dyre enden, og med ny teknologi vil den trolig også få et betydelig prishopp – The Verge gjetter på at prisen blir nesten 50% høyere enn forrige modell.

LES OGSÅ: Ny serie med helt trådløse headset til de aktive og eventyrlystne


ANNONCE