Nyhet

Jennifer Lopez slipper musikkvideo til sin nye singel Can't Get Enough

Hennes første album på nesten et tiår, "This Is Me...Now" slippes 16. februar 2024.

Denne nye musikalske opplevelsen begynner med albumet (samt spesialvideoen) This Is Me...Now: A Love Story. Videoen er tilgjengelig på Prime Video fra 16.februar. Dagen i dag markerte starten på Jennifer Lopez's "This Is Me...Now"-era, med den etterlengtede nye singelen, "Can't Get Enough", og musikkvideoen fra hennes kommende "This Is Me...Now: A Love Story", regissert av filmskaper Dave Meyers. 

Etter dagens lansering, avsløres hele menyen av "This Is Me...Now"-tilbudet. Jennifer omfavner tilbakevendingen til tradisjonelle fysiske album, og har laget en skreddersydd samling av spesial- og begrensede utgaver. Dette inkluderer en deluxe-CD med et hefte på 40 sider med eksklusive bilder, pluss 2 av 20 tilgjengelige polaroidbilder.

Standardvinylen kommer i Jennifers favorittfarge grønn, og det er også åtte ekstra eksklusive vinyler med en rekke omslag og vinylfarger som skaper en variert samlerserie. "JLovers" vil kunne motta en signert vinyl som er tilgjengelig eksklusivt på onthejlo.com, utstyrt med en smaragdskive og eksklusivt omslag. 

ANNONCE