Nyhet

The Smile hinter om nytt album

The Smile, med medlemmer av Radiohead og Sons Of Kemet, har lagt ut kryptiske meldinger på sosiale medier som har fått fans til å spekulere i at et nytt album er på vei.

The Smile, bestående av Radioheads Thom Yorke og Jonny Greenwood samt Sons Of Kemets Tom Skinner, har forvirret fansen deres med flere kryptiske innlegg på sosiale medier, melder Stereogum. Dette har ført til spekulasjoner om at et nytt album kan være på trappene.

På Reddit har hengivne fans begynt å dykke ned i de kryptiske meldingene bandet har lagt ut. En teori er at meldingene avslører sangtitler fra et mulig kommende album.

For eksempel inneholder et av innleggene på Instagram teksten «Three Zero Sum», som kan dekodes ved hjelp av et Polybius-chiffer, der et 5×5-rutenett brukes til å koble tosifrede tall til bokstaver i alfabetet.


Et annet innlegg på TikTok bruker et Solfa-chiffer, der musikknoter og deres lengde tilsvarer bokstaver, for å stave "Seven Tiptoe". Dette antyder at «Tiptoe» kan være den syvende sangen på albumet.

I tillegg antyder en nylig dekryptert tweet, ved hjelp av et Cæsar-chiffer, at den nylig utgitte singelen "Don't Get Me Started" vil være den sjette sangen på plata.

Alice In Chains gir ut nyutgivelse av comeback-albumet

ANNONCE