Nyhet

Snart dukker AirPods 4 opp – og i to varianter ifølge ryktene

Apple er på vei med vår-lanseringen som blant annet inkluderer AirPods 4 – i to forskjellige varianter

Det er ikke lenge igjen til den årlige lanseringen av Apples nye telefoner – det vil skje i september – men i tillegg ser det ut til at teknologigiganten også vil lansere de nye AirPods 4. Nytt og spennende er at de tilsynelatende vil komme i to forskjellige varianter. Hvis vi tør stole på ryktene.

AirPods 4 skal, ifølge nettsiden t3.com, komme i en såkalt entry-level modell og en mid-range-modell. Dermed skal de erstatte 2. generasjons og 3. generasjons AirPods som for øyeblikket er tilgjengelige fra produsenten.

Vi skal ikke forvente at designet på de to vil være forskjellige, det blir sannsynligvis helt likt. Men en av forskjellene skal være at den litt dyrere modellen vil inneholde aktiv støyreduksjon – noe mange har savnet på modellene som nå erstattes. Faktisk er den funksjonen kun tilgjengelig på Apple AirPods Pro 2.


Det er litt diskusjon om hvorvidt vi vil se usb-c-lading på de nye headsettene, men det skal være helt sikkert at de får trådløs lading.

En av konsekvensene skal ifølge t3.com være at AirPods Pro ikke ser ut til å få noen umiddelbar oppdatering. Det samme gjelder for AirPods Max, som har vært den eneste over-ear modellen lenge. Men altså ingen oppdatering til dem denne gangen heller.

Apple er imidlertid kjent for å holde kortene tett til brystet, og kun slippe ut de ryktene de selv ønsker, og de kan veldig godt ha et par spennende overraskelser på lager. Vi får se i september.


LES OGSÅ: Liten dansk lydspesialist vinner prestisjefylt pris

ANNONCE